ŞANLIURFA / HİLVAN - Şehit Halit ŞILTAK İlkokulu

Şehit Halit ŞILTAK İlkokulu

Adres
KARACURUN MAH. 89. SOK NO5 HİLVAN/ŞANLIURFAİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü YanıHilvan Ortaokulu eski binası
Vizyon
BEN değil, BİZ olmayı ilke edinen, yenilikçi, öncü, sürekli gelişen, eğitim camiasında da örnek ve önder bir okul olmaktır.
Misyon
Çağdaş, bilgi toplumuna ayak uydurabilen, ilgi ve yetenekleri ölçüsünde insan yetiştirmeyi amaçlayan, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayan, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, erdemli bireyler olarak yetiştiren, alanında tercih edilen kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Ulaşım
Okulumuz Merkezi Bir Konumda Bulunmaktadır. Her Yere Yürüyerek Ulaşım İmkanına Sahiptir
HİLVAN ŞEHİR MERKEZİ
Okulumuz İlçe Merkezinde olup, İl Merkezine 52 Km Uzaklıktadır.
2009 YILINDA COMENİUS PROJESİ YAPILDI.
Diğer Hususlar
Deprem nedeniyle okul binamızın yıkım kararı çıktığından Cumhuriyet İlkokulu ile beraber eğitim öğretim faaliyetleri Hilvan Ortaokulu´nun eski binasında yürütülmektedir.